1 juni 2019: Toertocht-West

Moderator: Shelby GT-H

Gebruikersavatar
T.M.C.N.
Berichten: 208
Lid geworden op: vr 05 dec, 2008 18:28
Contacteer:

1 juni 2019: Toertocht-West

Bericht door T.M.C.N. »

Aankondiging: T.M.C.N. Toertocht-West
Zaterdag 1 juni 2019


Team Mustang Center Nederland bezoekt graag alle regio's van Nederland. In 2019 staan Oost en West-Nederland weer op de planning. We beginnen op zaterdag 1 juni met Rondrit West! Misschien rijden er zelfs enkele Ford Capri’s van de Ford Capri Club Nederland mee, in het kader van Ford Mustang 55 jaar & Ford Capri 50 jaar!

Clublid Wim de Jonge heeft de route voor ons uitgezet en heeft er tevens voor gezorgd dat we mogen starten bij Ford-Store Dekker Autogroep te Zaandam. Wim, hartelijk dank voor jouw inzet en enthousiasme! Om 10.00 uur verwelkomen we jullie graag met koffie/thee op het startpunt van deze rondrit:

Ford-Store Dekker Autogroep Zaandam
Stormhoek 2
1506 SW Zaandam

Via een route van zo’n 100 kilometer door provincies Noord- en Zuid-Holland rijden we naar Den Haag, naar het Louwman Museum. Hier is de finish van onze rondrit en we geven jullie graag de gelegenheid om dit automuseum te bezoeken (tot 17.00 uur). T.M.C.N. neemt de entreekosten voor haar rekening. Maar mocht je in bezit zijn van een museumjaarkaart of VIP-kaart van de BankGiroLoterij, dan waarderen we het wanneer je deze meeneemt.

Wil je graag inschrijven voor deze rondrit? Log dan in op onze website www.fordmustangclub.nl en meld je aan onder het kopje ‘Inschrijven meetings’. Als deelnemer aan de rondrit, ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor naleving van alle verkeersregels. Schades ontstaan tijdens de toertocht, kunnen nimmer verhaald worden bij T.M.C.N.

Indien je wilt deelnemen aan het evenement, maar jouw Mustang is geschorst (en wel ouder dan 15 jaar), dan kun je gebruik maken van de evenementenregeling. Stuur dan uiterlijk 10 weken van tevoren een berichtje naar evenementen@fordmustangclub.nl, zodat we dit voor je kunnen regelen.

Nog 2 tips:
• Op zaterdag 1 juni kun je na afloop van deze dag op eigen gelegenheid nog een bezoek brengen aan de Saturday Night Cruise van The Cruise Brothers in Den Haag.
• Maak er een compleet weekend van: op 2 juni staat T.M.C.N. namelijk met de clubstand in Poeldijk bij Mustang Valley

Bij voorbaat dank voor jullie aanmelding voor RONDRIT WEST en tot zaterdag 1 juni!
Word ook lid van Team Mustang Center Nederland: www.fordmustangclub.nl
Plaats reactie

Terug naar “TMCN Evenementen”